Παύσατε πυρ

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Ο ρόλος αυτού του blog δεν είναι ούτε να αφυπνίσει συνειδήσεις ούτε να σώσει τον κόσμο.

Θα επανέλθω όμως σε κάτι για το οποίο έχω ξαναγράψει και δεν θα το έκανα αν δεν άκουγα σήμερα το πρωί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο που με εξόργισε. Ήταν μια συνομιλία ανάμεσα στον άνθρωπο που κάνει εκπομπή για το κυνήγι (δεν γνωρίζω την ιδιότητα του) και σε κάποιο πρόεδρο κυνηγετικής οργάνωσης. Το καυτό θέμα ήταν το κυνήγι της πέρδικας.

Κάποιοι «ασυνείδητοι» υπάλληλοι του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης είχαν κάνει το λάθος και αντί για την πρώτη του Οκτώβρη που είχε συμφωνηθεί να ξεκινάει το κυνήγι της πέρδικας έδωσαν ως εναρκτήρια ημέρα τις τρείς Οκτωβρίου. «Ευτυχώς» όμως με τις συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου το τραγικό αυτό λάθος διορθώθηκε γιατί όπως έλεγαν και οι ομιλητές δεν μπορεί κάνεις να παίζει έτσι με τους κυνηγούς. Δηλαδή 250 χιλιάδες «ανθρώπους». 

Τα συμπεράσματα δικά σας. Το μόνο που θα κάνω είναι να παραθέσω αυτό το link και όποιος θέλει μπορεί να το επισκεφτεί. http://www.petitiononline.com/isoniso/petition.html

Κείμενο: Αντώνης Τσόκος
Advertisements

8 thoughts on “Παύσατε πυρ

  1. Δε θέλω να σχολιάσω…δε μπορώ.
    Ποτέ μου δε μπόρεσα να καταλάβω τη ψυχοσύνθεση, την ιδιοσυγκρασία αυτών των «ανθρώπων».

  2. Tramp
    Ίσως να έχεις δίκαιο. Δεν ήξερα τη λέξη να χρησιμοποιήσω. Σίγουρα όχι τον χαρακτηρισμό ζώα πολύ κακός χρησιμοποιείται. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση όπως και σε όλες τις άλλες ο χαρακτηρισμός αυτός είναι τιμητικός. Καλό Σαββατολύριακο να έχεις.

  3. Τσακώνομαι συνέχεια για αυτό το θέμα, έχουμε κυνηγούς στην οικογένεια, τελικά με κοροιδεύουν όλοι μαζί και γελάνε…τι να σου πω δηλαδή!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s